Hovedseksjon

Peblingene og Kattastrofen i Roma

2022

I pinsehelgen 2.-7. juni dro Peblingene og Kattastrofen til Roma for en flott langhelg med sang og musikk. Hele 50 elever var med på turen, hvorav hele 10 av disse var Kattastrofen med instrumenter. Lærer (og romer) Ulysse skreddersydde et innholdsrikt og spennende program med både konserter og attraksjoner.

Fredag var det spontanøvelser og -konserter i Romas gater og piazzaer, etterfulgt av en omfangsrik guidet tur av Colosseum og Forum Romanum. Turistene på Palatinerhøyden fikk nyte flott korsang! Lørdag var det vandring rundt i nye strøk, inkludert Trastevere. Pinseaften ble toppet med konsert i selveste Pantheon, og et gjensyn med pater Pål som Peblingene møtte på forrige Romatur i 2016!

Søndag ble det øvelse og messe i San Pietro in Vincoli, der det også ble full Peblingene- og Kattastrofenkonsert på mandag. Gjennom alle dagene var det flere nydelige lunsjer og middager, og ikke minst morsomt samvær i Romas solfylte gater.

En nydelig tur! Stor takk til kantor Olav Morten Wang for storslagen ledelse av kor og orkester, og lærere Ulysse Le Bihan og Regine Lundevall Bergersen for deltagelse.